Ponymiddag

Op zaterdag 15 mei 2021 organiseert Dankema samen met Duo-coaching een pony-middag! Deze middag is voor (hoog)begaafde kinderen in de leeftijd +/- 5- 12 jaar die zin hebben in een middag knuffelen, een leuke activiteit met pony’s EN gelijkgestemden. Deze middag gaan we met 2 kleine shetlanders een parcoursje maken en we testen jullie kennis over paarden😊. De pony’s kunnen geknuffeld worden, versierd of ??

Praktische zaken:
Datum:      15 mei 2021
Tijd:            14.00 - 16.30 uur
Kosten:      15 euro
Adres:         Noordeinde 2, 6852 JB Huissen
Maximale groepsgrootte: 10 kinderen
Aangezien we de activiteit vooral buiten laten plaatsvinden is het handig om kleding en schoenen hierop af te stemmen. Het is wel belangrijk om dichte schoenen aan te hebben bij warm weer.

COVID-richtlijnen
We hanteren de COVID-richtlijnen, dit betekent dat ouders helaas niet mee naar binnen kunnen. U kunt uw kind bij de deur afzetten, uw kind wordt daar door ons opgevangen. Bij ziekte  of COVID-klachten willen we u vragen de richtlijnen van de overheid aan te houden en uw kind thuis te houden. Bij afmeldingen binnen 48 uur voor de ponymiddag kunnen we helaas niet uw betaling retourneren. 

Aanmelden
Aanmelden kan via onderstaand formulier. Uw aanmelding is definitief nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld en u het bedrag van € 15,- heeft overgeboekt op rekeningnummer : NL57ABNA0628697856 t.n.v. LC Glaaser o.v.v. Ponymiddag en vermelding van de naam van uw kind. 


 
E-mailen
Bellen